Werken bij Argenta in Deinze

Het Argenta-kantoor in Deinze is al 35 jaar een gevestigde waarde in de regio. Ons kantoor is een moderne werkplek, een mix van een industriële en strakke look maar met toch een huiselijke, familiale sfeer. Ter uitbreiding van het huidige team zijn we momenteel op zoek naar een bijkomende Relatiebeheerder die affiniteit heeft met Kredieten en/of Beleggingen. Ben je op zoek naar een nieuwe job bij een stabiel kantoor met oog voor zijn medewerkers? Een werkgever waar je geen nummertje bent, maar oprecht gewaardeerd wordt als individu? Dan is dit misschien de volgende stap in jouw carrière!

 

bureau argenta deinze

De bedrijfscultuur van Argenta in Deinze

Open en transparant, familiaal en veel vertrouwen: met deze kernwoorden kunnen we het Argenta-kantoor in Deinze het best omschrijven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich hier goed en gewaardeerd voelenWe doen dan ook geregeld samen activiteiten met het team en vinden een positieve sfeer en het groepsgevoel uiterst belangrijk.

bureau argenta deinze groot

Maak kennis met ons!

Christiphe Maebe kantoor

"Ik vind het belangrijk dat de medewerkers zich gewaardeerd voelen. Een relatie van geven en nemen is dan ook essentieel hierin."

Kim argenta deinze

Klangericht, gemoedelijk, teamgericht en sociaal: het zijn eigenschappen die ons allemaal niet ontbreken. Indien jij je hierin kan vinden ben je misschien wel onze nieuwe collega :-)

Nele argenta deinze

We vinden het heel belangrijk om onze klanten steeds op een persoonlijke manier te benaderen. Daarin maken we echt wel een verschil.

Vacatures binnen Argenta Deinze

  • Deinze
    Banking
    Als Adviseur Bank met focus op Kredieten en Beleggingen contacteer je zowel bestaande als nieuwe klanten, waarna je hen uitnodigt voor een persoonlijk...
Doe een spontane sollicitatie
Deel via