Werken bij Zakenkantoor Van Hoecke

Welkom bij Zakenkantoor Van Hoecke, een gereputeerde en groeiende bankagent + onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Ertvelde. Onze kernwaarden zijn professioneel advies, service bieden en steeds eerlijk zijn naar onze klanten toe, en dit op vlak van verzekeringen, bank en fiscaliteit. Je komt terecht in een stabiel team, waarin je altijd kan rekenen op de ondersteuning van jouw collega's: bij ons sta je er nooit alleen voor en is er no 'I' in team! Er wordt veel inzet getoond op kantoor. Daarom vinden we het belangrijk om ook onze waardering te tonen, (goede work-life balans, mooie verloning, etc.) want een goed evenwicht bestaat uit geven en nemen. 

Kom jij ons gemotiveerd team versterken :-)? 

logo zakenkantoor van hoecke

De bedrijfscultuur van Zakenkantoor Van Hoecke

Ons team bestaat op vandaag uit vier goedlachse teamplayers: Ellen, Geert, Kizy en Kay streven dagelijks naar een optimale service voor de klanten en een positieve sfeer op kantoor.

Ellen en Geert staan samen aan het roer van het kantoor, waarbij Geert en Ellen zowel de bank als verzekeringen voor hun rekening nemen. Kizy is onze vaste Adviseur Verzekeringen en Kay onze Relatiebeheerder Bank. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen alle collega's genieten van een intensieve coaching on the field, maar uiteraard ook van een uitgebreid gamma externe opleidingen via de verschillende maatschappijen. Evolutie in kennis en leren van elkaar: het maakt onze job extra boeiend en uitdagend.

Professionaliteit richting de klanten is enorm belangrijk, maar onderling is er zeker en vast ruimte voor een babbeltje. We vormen een hecht team en staan er dan ook steeds voor open elkaar te ondersteunen en helpen waar nodig!

team AXA Ertvelde

Maak kennis met ons team!

Kizy, Adviseur Verzekeringen
Kizy, Adviseur Verzekeringen

We werken samen aan goede resultaten, als een echt team! De ongedwongen sfeer, toffe collega’s en een pas vernieuwd kantoor maken de job extra fijn.

Ellen, Bestuurder en Relatiebeheerder Bank & Verzekeringen
Ellen, Bestuurder en Relatiebeheerder Bank

Omdat we zowel een bankagent als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn, is elke dag zeer gevarieerd. Klanten komen over de vloer met heel uiteenlopende vragen of onderwerpen. Ik hou van de drukte en bedrijvigheid die dat met zich meebrengt.

Kay, Relatiebeheerder Bank
Kay, Relatiebeheerder Bank

In een familiale en ontspannen sfeer bieden we service op maat. Een persoonlijke band opbouwen op de lange termijn met de klanten geeft me voldoening in mijn job.

Doe een spontane sollicitatie
Deel via