Werken bij Kantoor De Kezel

Welkom bij Kantoor De Kezel, bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar waar teamspirit, professionaliteit en klantenservice centraal staan.

Het kantoor werd begin jaren ’90 opgericht door Hilde en groeide intussen uit tot een gevestigde waarde in Welle en omstreken. Klanten vinden in ons kantoor steeds een vertrouwd gezicht met kennis van zaken. We houden ervan een persoonlijke band met de klant op te bouwen, zonder daarbij onze professionaliteit uit het oog te verliezen.

Het kantoor werd twee jaar geleden volledig vernieuwd, zodat je in een aangename omgeving jouw werk optimaal kunt doen. Wegens sterke groei van ons kantoor zijn we op zoek naar een vijfde enthousiasteling die onze expert wordt op vlak van Verzekeringen. Kom jij ons team versterken?

kantoor de kezel

De bedrijfscultuur van Kantoor De Kezel

Ons team bestaat op vandaag uit vier goedlachse dames: Hilde, Els, Katrien en Bianca. Elk heeft zijn eigen takenpakket, maar we staan elkaar dagelijks bij om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen.

In ons kantoor wordt hard gewerkt, maar is er zeker ook ruimte voor een babbel tussendoor. Een goede work-life balance vinden we zeer belangrijk. We zijn niet voor niets een familiebedrijf.

kantoor de kezel 1

Maak kennis met ons team!

Bianca kantoor de kezel
Bianca, Adviseur Dagelijks Bankieren

"Werken in een ongedwongen sfeer waarbij je steeds kan steunen op je collega’s maakt dat ik elke dag met plezier naar het werk kom."

Els kantoor de kezel
Els, Verantwoordelijke Verzekeringen

"Wie in ons kantoor langskomt merkt onmiddellijk de goede sfeer op. Wij kennen onze klanten en de klanten kennen ons. Hen met raad en daad bijstaan maakt onze job de moeite waard."

katrien kantoor de kezel
Katrien, Verantwoordelijke Kredieten

"Klanten begeleiden bij een belangrijke stap in hun leven geeft enorm veel voldoening. Ik hou er van als we een dossier vlot van A tot Z kunnen afwerken."

hilde kantoor de kezel
Hilde, Zaakvoerder en Verantwoordelijke Beleggingen

"Doordat we zeer bereikbaar zijn voor onze klanten komen de meest uiteenlopende vragen op ons af. Net deze afwisseling maakt onze job zo boeiend."

Doe een spontane sollicitatie
Deel via