Werken bij Bright Potentials

Bright Potentials is een HR-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy in Gent dat gaat voor het maximaal benutten van het potentieel van mens & organisatie. We doen dit door elke dag eerlijk en oprecht onze kennis te delen om elkaar sterker te maken. Bij Bright Potentials geloven en investeren we in het potentieel van onze medewerkers. Wij zijn een huis waarin iedereen de durf heeft om eerlijk te zijn en de ruimte krijgt om ownership te nemen.

Ben jij klaar om een Potential te worden? Solliciteer nu >

Team van Bright Potentials

De bedrijfscultuur van Bright Potentials

Op vandaag telt ons team 12 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun job. Er heerst een sterke "practice what you preach" mentaliteit en dus wordt de ontwikkeling en het potentieel van 'The Potentials' steeds voorop geplaatst. Flexibiliteit en een groot groepsgevoel staan centraal en zorgen ervoor dat geen enkele dag op kantoor er hetzelfde uitziet.

Ruimte voor een babbeltje tussendoor, gemeenschappelijke lunchpauzes en verschillende teamactiviteiten versterken de teamgeest en dragen bij tot een ambitieuze werkomgeving waarin iedereen elkaar helpt om verder te groeien. Het nemen van initiatief en het aanbrengen van nieuwe ideeën worden bij ons dan ook sterk gestimuleerd.

Ook veel goesting om aan de slag te gaan in een vooruitstrevend team dat er samen de volle 100% voor gaat? Bekijk dan onze vacatures onderaan de pagina. We can't wait to meet you!

Team van Bright Potentials in overleg met elkaar

The future looks bright met een gloednieuw kantoor!

Binnenkort verhuizen we van Gent naar Oostkamp en nemen we onze intrede in het ultramoderne O Forty Business & Meeting Center. Voor onze Potentials willen we namelijk niks minder dan het beste. De nieuwe kantooromgeving biedt de juiste faciliteiten voor een goede worklife balance en het welzijn van de medewerkers. Naast de uitstekende bereikbaarheid is er de mogelijkheid om over de middag (gezond) te eten in het campusrestaurant. 

De sportieve Potentials hebben de mogelijkheid om te gaan fitnessen of te padellen. Ten slotte gaan we voor meer duurzaamheid doordat het gebouw vele innovaties heeft op zowel ecologisch als technologisch vlak. Het kantoorgebouw is bijna-energieneutraal (BEN) en uitgerust met een hypermodern immotica-systeem. Kortom genoeg om naar uit te kijken.

Foto van het O Forty Business & Meeting Center

Onze waarden

Maak kennis met onze waarden die elke Potential hoog in het vaandel draagt:

FOCUS: bij Bright Potentials zijn we doelgericht en nemen de zaken telkens in handen. 

GOESTING: de diepgewortelde passie voor ons vak drijft ons elke dag om met er met volle goesting voor te gaan.

SAMEN: schouder aan schouder gaan we elke uitdaging aan. Als team van medewerkers, maar ook met onze partners en klanten.

VOORUIT: we zetten de standaarden en leggen de lat steeds hoger. We hebben de durf om ons verder te blijven ontwikkelen en gaan telkens weer vooruit.

Maak kennis met enkele Potentials

Ann Fossé van Bright Potentials
Ann

Business Coach

Een vat vol ervaring en expertise en vooral met oog voor de mens achter de job. Dipje? Dan brengt Anneke wel die ludieke en zorgzame noot die je spontaan terug op weg zet! 

Sarah Samyn van Bright Potentials
Sarah

Talent Coach

Rustig, constructief, eerlijk en steeds met een vleugje humor: ingrediënten die steevast tot Sarah’s manier van communiceren behoren.

Laura van Bright Potentials
Laura

Business Coach

Empathie, aandacht en precisie zijn enkele superlatieven die Laura toebehoren. Zowel klant als kandidaat erkennen haar fantastisch werk waardoor haar immer stralende glimlach nooit ver weg is.

Vacatures binnen Bright Potentials

  • Oostkamp
    Human Resources
    Als HR Expert leg je de focus op HR strategie en advies met cross-selling naar ruimere HR dienstverlening (performance management, onboarding...
  • Oostkamp
    Human Resources
    Als recruiter denk je mee na over het aantrekken van nieuwe sollicitanten en creatieve oplossingen hiervoor. Wanneer een nieuwe vacature binnenkomt...
Doe een spontane sollicitatie
Deel via