Werken bij Bright Potentials

Wil jij werken bij hét hr-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy? Dan ben je aan het juiste adres! Bright Potentials gaat voor het maximaal belichten & versterken van het potentieel van mens & organisatie. We zijn echt gepassioneerde hr-mensen en onderscheiden ons door onze menselijke flair, tonnen kennis en ongeëvenaarde teamspirit. We leren graag van elkaar, denken mee, houden van sparren en gaan op een gezellige manier voor het hoogste niveau. We werken superhard, maar nemen ook altijd de tijd om te lachen.

We zouden natuurlijk kunnen proberen om je te overtuigen met goede koffie, ons mooi kantoorpand en de bijhorende padel- en fitnessgelegenheden. In dat geval zouden we ook onze legendarische muzieksmaak en de te gekke collega’s mee in de strijd kunnen gooien ;-). Maar daar trap jij vast niet in. Dus laten we je het zelf ontdekken.

mensen op een eiland

Lees dus vooral verder. En word je nieuwsgierig, geef ons je dan de kans om je in een persoonlijk gesprek nog enthousiaster maken om je bij ons aan te sluiten. Met de juiste skills en talenten word jij sowieso een top consultant in het hr-vak en zul je bij ons sneller groeien dan ooit.

Onze cultuur

 

Bij ons sta jij als mens centraal. We zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft om jouw werkverantwoordelijkheden op te nemen. Besluiten en onze verdere groei worden daardoor voor de volle 100% gedragen door het team. We werken in een vlakke organisatiecultuur waarin collega’s elkaar begeleiden, coachen en beter maken.

Een team is bij ons écht een team. We zijn betrokken en met elkaar begaan en zetten ons allemaal in voor een leuke sfeer, de nodige humor en een veilige werkplek.

mensen in de vergaderzaal

Ons team telt 13 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun job. Er heerst een sterke 'practice what you preach'-mentaliteit en dus wordt het potentieel van 'The Potentials' steeds voorop geplaatst. Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en groei en daarom krijg je elk jaar een opleidingsbudget dat je kan spenderen aan zowel privé- als zakelijke opleidingen, aangevuld met sessies van onze externe coach en vrije deelname aan onze Potentials Academy.

Ook veel goesting om samen met ons de hole-in-ones te scoren? En dat in een vooruitstrevend team dat er samen de volle 100% voor gaat? Bekijk dan onze vacatures onderaan de pagina. We can't wait to meet you!

Werken bij ons is een hole-in-one

What's in it for you?

kroontje
Jouw verrassing!

Op jouw verjaardag moet je kunnen genieten en daarom geven wij standaard een dagje verlof op jouw speciale dag.

kracht
Hoger niveau!

We tillen elkaar naar een hoger niveau, door kennis te delen tussen collega’s en vernieuwende ideeën met open armen te ontvangen.

diploma
Jouw potentieel!

Jezelf blijven ontwikkelen is ons motto! Na een opleidingstraject van 3 maanden krijg je een jaarlijks opleidingsbudget en vrije deelname aan onze Potentials Academy om jouw potentieel maximaal te versterken.

hand met hart
Jouw welzijn!

Je hebt een flexibel uurrooster en recht op thuiswerk, perfect voor een goede work-lifebalans. Ben je op kantoor dan kun je over de middag - of voor of na de werkuren - fitnessen of padellen.

 

drie vrouwen in kostuum
"We brengen zowel het potentieel van onze mensen en het potentieel van het management 100% samen zodat zowel het individu, als het team en de organisatie groeit.​ We willen een plek zijn waarin onze mensen vrijuit kunnen praten, ownership opnemen en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.​
Het Management

Een gloednieuw kantoor op een toplocatie!

Sinds januari 2022 vind je ons terug in het O-Forty Business & Meeting Center in Oostkamp. Voor onze Potentials willen we namelijk niks minder dan het beste. De nieuwe kantooromgeving biedt de juiste faciliteiten voor een goede work-lifebalans en het welzijn van de medewerkers. Naast de uitstekende bereikbaarheid - vlakbij het kruispunt van de E40 en de E403 - is er de mogelijkheid om over de middag gezond te eten in het campusrestaurant. 

De sportieve Potentials hebben de mogelijkheid om te gaan fitnessen of padellen. Ten slotte gaan we voor meer duurzaamheid doordat het gebouw vele innovaties heeft op zowel ecologisch als technologisch vlak. Het kantoorgebouw is bijna-energieneutraal (BEN) en uitgerust met een hypermodern immotica-systeem. Kortom genoeg om naar uit te kijken.

Maak kennis met de Potentials

Charlotte in Bright Potentials
Charlotte Borra

Talent Coach Bank & Verzekeringen

Charlotte kennen we als iemand met de nodige dosis doorzettingsvermogen en spontaniteit. Sociaal contact vormt voor haar de rode draad in het dagelijkse leven. Met haar kennis en brede glimlach weet ze zowel de kandidaat als de klant te ondersteunen in hun noden.

Emma in Bright Potentials
Emma Debie

Talent Coach Bank & Verzekeringen

Kandidaten uit Antwerpen kunnen het beamen: met haar vlotte en eerlijke babbel staat Emma altijd voor hen klaar. Dankzij haar stiptheid, hulpvaardigheid en to-the-point communicatie is ze ook de ideale persoon om haar kennis en ervaring met hogeschoolstudenten te delen. 'Leute' maken? Eén adres!

Jasmien in Bright Potentials
Jasmien Ingelaere

HR Partner

Het grootste werkgeluk van Jasmien? Een tevreden klant mét tevreden medewerkers. Als HR Partner streeft ze ernaar een werkomgeving te creëren waarin zowel werkgever als werknemer zich goed voelen en het beste uit elkaar halen. Dit door het opzetten van zowel grote als kleine acties die de mensen achter de organisatie versterken en verrijken.

Justine in Bright Potentials
Justine Deketelaere

Talent Coach HR & Legal

Justine maakt er een erezaak van om elke kandidaat beter te leren kennen en begrijpen door de tijd te nemen om te luisteren naar zijn of haar verhaal. Ze is enthousiast, behulpzaam, attent, positief en altijd eerlijk. Combineer dit met haar ervaring en ze is jouw ideale aanspreekpunt in jouw zoektocht naar een nieuwe job.

Kim in Bright Potentials
Kim Ben Zerb

HR Partner

Mensen laten en doen groeien, dat is Kims passie. Vanuit haar ervaring in hr en als coach, pakt ze het nu aan de kant van de werkgevers op. En hoe! Met Kims toegankelijke en authentieke stijl denkt ze graag mee en toont ze op een directe & respectvolle manier - doorspekt met onvermijdelijke humor - ook hoe het anders kan.

Sarah in Bright Potentials
Sarah Bruteyn

Talent Coach HR & Legal

Als een echte levensgenieter bekijkt Sarah telkens alles door een roze bril. Haar passie voor hr maakt dat ze elke dag enthousiast en gedreven te werk gaat en zo het beste voor haar kandidaten weet na te streven. Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR & Legal, weet dan dat je bij Sarah in goede handen bent!

Sarah in Bright Potentials
Sarah Samyn

Talent Coach Bank & Verzekeringen

Rustig, constructief, eerlijk en steeds met een vleugje humor: ingrediënten die steevast tot Sarahs manier van communiceren behoren. Met daarbovenop een flinke portie empathie streeft ze steevast naar een langetermijnrelatie met haar netwerk.

Silke in Bright Potentials
Silke Walraet

Talent Coach Sales & Marketing

Silke is eeuwig nieuwsgierig. Naar nieuwe plekken, culturen, mensen ... Ze is daardoor ook oprecht geïnteresseerd in wat jou als kandidaat drijft. Door haar empathie en nuchtere kijk op de zaken zorgt deze mezzo-sopraan voor de muziek in jouw sollicitatieproces!

Sophie in Bright Potentials
Sophie Decuyper

Talent Coach Marketing & Sales

Zoals Sophie is er geen ander. Haar innerlijke drive om te leren, groeien, delen en zich elke dag in te zetten om de juiste match te vinden tussen klant en kandidaat is enorm. Ze is open, schept bewust plezier en motiveert, elke dag opnieuw.

Eveline in Bright Potentials
Eveline Emmelmann

Marketingverantwoordelijke

Als creatieve generalist met een vlotte pen pakt Eveline onze marketing bij de hoorns. Ze wordt gelukkig van uitzoeken hoe, wanneer en waarom bepaalde content mensen het meest aanspreekt. En vooral ook welke content. Met haar oprechte interesse in hr, verbinden en haar out-of-the-box-blik gaat ze daar achteraan!

Ann in Bright Potentials
Ann Fossé

Bestuurder

Een hartelijke schaterlach? Dan is ons Ann in de buurt! De vriendelijkheid waarmee zij klanten - iedereen eigenlijk - tegemoet treedt is legendarisch. Ze communiceert heel helder, is een doorbijter en zoekt en vindt telkens de beste outcome voor beide partijen.

Anne-Sophie in Bright Potentials
Anne-Sophie Bossuyt

Bestuurder

Hoe het is om met Anne-Sophie in zee te gaan? In haar enthousiasme en drive voor hr tilt ze je - samen met je organisatie - als een wervelwind van kennis, no-nonsense oprechtheid, engagement en warmte op en laat ze je helemaal verrijkt en verlicht achter. Ze staat elke dag voor je klaar en haar durf om kennis te delen is ongeëvenaard.

Virginie in Bright Potentials
Virginie Labaere

Bestuurder

Vanuit haar passie voor hr en jarenlange ervaring ondersteunt Virginie bedrijven in hun zoektocht naar de perfecte match. En dat doet ze trouwens ook voor onze interne vacatures. Virginie weet van aanpakken! En gedreven door haar liefde voor open communicatie en een persoonlijke benadering gaat deze positivo steeds voor een win-win.

Harry in Bright Potentials
Harry

Happiness Coach

Harry's grote passie is geknuffeld worden. En eieren. En couscous. Doordat hij graag onder de mensen is, is hij een echte bruggenbouwer. Als hij niet ligt te snurken, neemt hij graag met jou een loopje. Deze onafhankelijke koppigaard kan zich als geen ander in zijn taak vastbijten en door zijn zéér gevoelige aard weet hij precies wat die is: jou gelukkig maken met zijn schattige snoet!

Vacatures binnen Bright Potentials

  • Oostkamp
    Human Resources
    Go-getter is jouw middle name! Wanneer je buiten komt bij een klant met een nieuwe vacature, schiet je meteen in actie. Je maakt een aantrekkelijke...
  • Oostkamp
    Human Resources
    Go-getter is jouw middle name! Wanneer je buiten komt bij een klant met een nieuwe vacature, schiet jij meteen in actie. Je maakt een aantrekkelijke...
Doe een spontane sollicitatie
Deel via