Werken bij Bright Potentials:

Bright Potentials is een HR-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy dat gaat voor het maximaal benutten van het potentieel van mens & organisatie. We zijn echte gepassioneerde HR mensen en onderscheiden ons door onze menselijke flair, tonnen kennis en teamspirit. We leren graag van elkaar, denken mee, sparren met elkaar en gaan op een gezellige manier voor het hoogste niveau. We werken superhard, maar nemen ook altijd even de tijd om te lachen.

We zouden natuurlijk kunnen proberen om je te overtuigen met goede koffie, ons mooi kantoorpand (O-Forty) en de bijhorende sportgelegenheden (padel en fitness). In dat geval zouden we ook onze ongeëvenaarde muzieksmaak (al zeggen we het zelf) en de gezellige collega’s mee in de overtuigingsstrijd kunnen gooien ;-).

Maar daar trap jij vast niet in. Dus laten we je het zelf ontdekken. We geven je hier een beknopt, zo goed mogelijk, beeld van het werken bij Bright Potentials. Met als doel je in een persoonlijk gesprek nog enthousiaster te maken om je bij ons aan te sluiten. We gaan ervan uit dat je de juiste skills en/of talenten hebt om een top consultant in het HR vak te worden en dat je bij ons sneller gaat groeien dan ooit.

mensen op een eiland

Onze cultuur:

Wij stellen mensen centraal en zorgen ervoor dat iedereen gemotiveerd is om verantwoordelijkheid op te nemen voor zijn of haar werkzaamheden. Hierdoor worden besluiten en onze verdere groei voor de volle 100% gedragen door het team. Wij werken in een vlakke organisatiecultuur waarin onze collega’s elkaar begeleiden, coachen en beter maken.

Een team is bij ons écht een team. We zijn betrokken bij elkaar, elkaars werk en zetten ons allemaal in voor een leuke sfeer, hoop humor en een veilige werkplek.

Op vandaag telt ons team 12 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun job. Er heerst een sterke "practice what you preach" mentaliteit en dus wordt de ontwikkeling en het potentieel van 'The Potentials' steeds voorop geplaatst. Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en groei en daarom krijg je elk jaar een opleidingsbudget (dat je kan spenderen aan zowel privé-opleidingen als zakelijke opleidingen), aangevuld met sessies van onze externe coach en vrije deelname aan onze Potentials Academy.

Ook veel goesting om aan de slag te gaan in een vooruitstrevend team dat er samen de volle 100% voor gaat? Bekijk dan onze vacatures onderaan de pagina. We can't wait to meet you!

mensen in de vergaderzaal

What's in it for you?

kroontje
Jouw verrassing!

Op jouw verjaardag moet je genieten van jouw dagje daarom geven wij standaard een dagje verlof op jouw speciale dag.

kracht
Hoger niveau!

We tillen elkaar naar een hoger niveau, door het delen van kennis tussen collega’s en vernieuwende ideeën met open armen te ontvangen.

diploma
Jouw potentieel!

Jezelf blijven ontwikkelen is ons motto: na een opleidingstraject van 3 maanden, krijg je een jaarlijks opleidingsbudget (privé- en zakelijke opleidingen), vrije deelname aan onze Potentials Academy om jouw potentieel maximaal te benutten.

hand met hart
Jouw welzijn!

Je hebt een flexibel uurrooster en recht op thuiswerk, perfect voor een goede work-life balance. Ben je toch op kantoor dan je sporten over de middag in de fitness of partijtje padellen.

 

drie vrouwen in kostuum
"Wij nemen het standpunt in waarbij we zowel het potentieel van onze mensen en het potentieel van het management 100% samenbrengen zodat zowel het individu, als het team als de organisatie groeit.​ We doen dat door een plek te zijn waarin onze mensen vrijuit kunnen praten, vrijuit ownership kunnen opnemen en vrijuit zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.​
Het Management

The future looks bright met een gloednieuw kantoor!

Sinds januari 2022 vind je ons terug in het O-Forty Business & Meeting Center in Oostkamp. Voor onze Potentials willen we namelijk niks minder dan het beste. De nieuwe kantooromgeving biedt de juiste faciliteiten voor een goede worklife balance en het welzijn van de medewerkers. Naast de uitstekende bereikbaarheid is er de mogelijkheid om over de middag (gezond) te eten in het campusrestaurant. 

De sportieve Potentials hebben de mogelijkheid om te gaan fitnessen of te padellen. Ten slotte gaan we voor meer duurzaamheid doordat het gebouw vele innovaties heeft op zowel ecologisch als technologisch vlak. Het kantoorgebouw is bijna-energieneutraal (BEN) en uitgerust met een hypermodern immotica-systeem. Kortom genoeg om naar uit te kijken.

Maak kennis met enkele Potentials

Sarah in Bright Potentials
Sarah Samyn

Senior Talent Coach Bank, Verzekeringen & Finance

Rustig, constructief, eerlijk en steeds met een vleugje humor: ingrediënten die steevast tot Sarah’s manier van communiceren behoren. Met daarbovenop een flinke portie empathie streeft ze steevast naar een langetermijnrelatie met haar netwerk.

Charlotte in Bright Potentials
Charlotte Borra

Junior Talent Coach Bank, Verzekeringen & Finance

Charlotte kennen we als iemand met de nodige dosis doorzettingsvermogen en spontaniteit. Sociaal contact vormt voor haar de rode draad in het dagelijkse leven. Met haar kennis en brede glimlach weet ze zowel de kandidaat als de klant te ondersteunen in hun noden.

Jasmien in Bright Potentials
Jasmien Ingelaere

Senior HR-Partner

Het grootste werkgeluk van Jasmien? Een tevreden klant. Als HR Partner creëert ze een werkvloer waar zowel werkgever als werknemer zich goed voelt. Met grote en kleine acties die de organisatie versterken en verrijken.

Vacatures binnen Bright Potentials

  • Oostkamp
    Human Resources
    Als Recruiter denk je mee na over het aantrekken van nieuwe sollicitanten en creatieve oplossingen hiervoor. Wanneer een nieuwe vacature binnenkomt...
Doe een spontane sollicitatie
Deel via