Werken bij Zakenkantoor Bryon

In 2013 startte Maaike Bryon haar eigen kantoor op in Brugge. Op vandaag bestaat ons team uit 6 mensen waarvan 4 in Brugge (Verzekeringen) en 2 in Heist (Bank). We hebben eveneens een samenwerkingsverband met Kantoor Finaut in Oostende. Hier werkt een team van 6 mensen. Om ons kantoor verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een Schadebeheerder voor de BOAR - verzekeringen in Oostende.

Kerstfeestje met ons team

De bedrijfscultuur van Zakenkantoor Bryon

Ons team is hecht en loyaal waardoor er een familiale sfeer heerst. Wij staan voor een no-nonsense cultuur: voetjes op de grond en er dagelijks voluit tegenaan vliegen. Integriteit vormt voor ons een van de belangrijkste waarden binnen ons kantoor. Hiernaast hanteren wij een uiterst persoonlijke benadering naar de klanten toe. Wij streven met ons team naar klantenrelaties op lange termijn en creëren een vertrouwensband.  

Jaarlijks in juni gaan we op teambuilding om de band tussen de collega's nog extra aan te sterken. We klinken samen op een nieuw jaar en doen ook tussendoor geregeld iets met het team, zoals gaan supporteren voor een collega tijdens een sportmatch. Als de zon schijnt, eten we gezellig samen buiten op ons ingericht terras. 

Team event Brugge
Doe een spontane sollicitatie
Deel via