Werken bij ING Kortenberg

Het sfeervolle ING kantoor in Kortenberg, tussen Zaventem en Leuven, wordt gerund door zaakvoerders Stef en Adriaan die het kantoor vier jaar geleden overnamen. Meteen stuurden zij het kantoor in een duidelijke richting: zowel particuliere klanten als ondernemingen worden hier persoonlijk verder geholpen. Bovendien streven we ernaar onze klantenportefeuille in een uniek kader, ongezien in de bankwereld, verder te helpen.

team ing kortenberg

De bedrijfscultuur van ING Kortenberg

Ons team van zes collega's staat onze klanten dagelijks bij met hun expertise. Een persoonlijke aanpak, eerlijk zijn en klantgerichtheid staan uiteraard centraal, maar ook ondernemerszin is een essentiële pijler van onze bedrijfscultuur. Ook professionaliteit en vertrouwen worden hoog in het vaandel gedragen. De collega's werken steeds uitstekend samen om zo tot de beste resultaten te komen. We krijgen ook steeds heel wat leuke reacties van klanten die binnen komen voor de eerste keer in ons vernieuwde client house te Kortenberg: ‘Wauw, precies een hippe koffiebar of een lobby van een chique hotel’. Exact de sfeer die we willen bereiken: openheid en transparantie! 

ing kortenberg steenokkerzeel kantoor
client house ing

Maak kennis met ons team!

adriaan ing kortenberg
Adriaan, Bestuurder

We willen dichter bij onze klanten komen te staan. Afspraakbankieren is ons doel, doch met een persoonlijke touch waar kennis en advies centraal staan!

steph ing kortenberg
Stef, Bestuurder

Aan de andere kant zijn spontane bezoekers nog steeds welkom en is het actueel nog fijner om te wachten in onze lobby met zetels terwijl de klant van een koffie kan genieten.

Doe een spontane sollicitatie
Deel via