Ons bedrijf

Vynckier biedt een assortiment aan van professioneel gereedschap en machines voor een ideale werkplaatsinrichting! Van hamer tot boormachine, van werkbanken tot hefbruggen: een compleet productengamma zodat we voor elk type atelier de juiste oplossingen & materialen hebben. Dat resulteert ook in een ruime klantengroep: zowel bouwbedrijven als productiebedrijven, de automotive sector als technische scholen kunnen bij ons terecht. Ons speelveld situeert zich in de Benelux en Frankrijk. 

Het bedrijfsgebouw van Vynckier

Ons team

Ons team bestaat op vandaag uit 65 medewerkers. Een gezonde mix aan persoonlijkheden, maar stuk voor stuk met een no-nonsense West-Vlaamse werkersmentaliteit. We houden ervan om het beste in onze medewerkers naar boven te halen en bieden hen dan ook de mogelijkheid om zich verder te ontplooien. 

Een fijn teamevent bij Vynckier Tools

Werken bij ons?

Naast het werk is er altijd tijd voor plezier onder de collega's. Vrijdag drinks, kerstfeestjes en inzet van het verlof zijn een traditie binnen het bedrijf

Naast het werk is er altijd tijd voor plezier onder de collega's. Vrijdag drinks, kerstfeestjes en inzet van het verlof zijn een traditie binnen het bedrijf.

Flexibele uren zorgen voor een goeie balans tussen werk en privé.

Flexibele uren zorgen voor een goeie balans tussen werk en privé.

Open voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng

Open voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. 

Doe een spontane sollicitatie
Deel via