Werken bij Zakenkantoor Vereecke

Wij zijn een bank en onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Waregem. We zijn een stabiele organisatie die door de jaren heen een vaste waarde is geworden in onze regio. 
In ons kantoor kunnen klanten terecht met al hun vragen over verzekeren, beleggen, dagelijks bankieren en leningen. We zijn een team die de behoeftes van de klant steeds voorop plaatst. Door het familiale karakter van ons kantoor heerst er steeds een goede sfeer en starten we elke dag met volle goesting.

Ons kantoor bestaat sinds de jaren '70 en daardoor kunnen we rekenen op een betrouwbare portefeuille van heel wat vaste klanten. Zij kunnen rekenen op heel wat kennis en expertise. Doordat we steeds een vertrouwensband met onze klanten creëren, weten zij dat ze steeds bij ons kunnen aankloppen omtrent financieel advies. We houden van open communicatie, zowel met onze klanten als tussen de collega's onderling. 

Team poseert voor de foto

De bedrijfscultuur van Zakenkantoor Vereecke

Ons team bestaat op vandaag uit 5 personen en wij zijn op zoek naar onze zesde man of vrouw! We werken graag samen om de klanten zo goed mogelijk verder te helpen, maar natuurlijk is er voldoende ruimte voor autonomie en jouw eigen inbreng. Zoals je kan zien kom je terecht in een lichtrijk kantoor met veel open ruimtes. We houden ervan om samen speciale gelegenheden te vieren met een hapje en een drankje. Bij ons ben je voor een leuke werksfeer dus zeker aan het goede adres!

Kantoor by night

Maak kennis met ons team

Hendrik
Hendrik
Aline
Aline
Patrick
Patrick
Isabel
Isabel
Isabelle
Isabelle
Doe een spontane sollicitatie
Deel via