Anne-Sophie Bossuyt Virginie Labaere en Ann Fossé van Bright Potentials poseren trots voor de naamsverandering

Brighthouse (hr-expertise) en Bright Potentials (selectie & rekrutering) gaan fuseren. Beide bedrijven gaan vanaf vandaag verder als Bright Potentials. Een naam die de duidelijke positionering bevestigt en de huidige naamsbekendheid versterkt.

 

Volledig klaar voor de nieuwe toekomst van HR

What’s in a name?  Meer dan je zou vermoeden! De naam Bright Potentials onderstreept de focus op het potentieel van zowel de kandidaten, de werknemers als de bedrijven. Want wij geloven in ieder zijn potentieel.

Met Bright Potentials zetten we volop in op een 360° HR-ondersteuning omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de toekomst van HR betekent. Wij willen de hybride en flexibele HR-partner zijn die mensen en bedrijven versterkt. We doen dit o.a. door het delen van onze expertise en kennis maar ook door steeds op zoek te gaan naar die “perfect match”.

 

Going the extra mile

Onze opdracht en missie bestaat erin om elke dag klaar te staan voor zowel kandidaten als bedrijven door continu onze kennis ter beschikking te stellen en te delen. Bright Potentials onderscheidt zich in verschillende expertises: selectie, rekrutering, performance management en verloning, employer branding, strategie & HR management.

Kandidaten begeleiden wij in het volledige traject van sollicitatie tot aanwerving en verder ook bij de integratie. De Bright Potentials Talent Coaches bieden verregaande ondersteuning in solliciteren en in het vinden van de juiste bedrijfscultuur die perfect bij hun ambities, hun persoonlijkheid en capaciteiten aansluit.

Bedrijven bieden we de maximale ondersteuning op vlak van strategie: we delen onze expertise in het aanwerven van de juiste mensen . We tonen hoe je ze begrijpt, betrekt, en aan je organisatie bindtDoor de verwachtingen van zowel het bedrijf als de kandidaat te combineren kan Bright Potentials die extra mile gaan die het verschil maakt! Bright Potentials brengt het latent aanwezige potentieel naar buiten!

Bright Potentials neemt zijn intrede in het O-Forty bedrijvencomplex

Bright Potentials moves forward

Onze fusie gaat gepaard met een verhuis naar de gloednieuwe research & development campus O-Forty in Oostkamp. Deze verhuis kadert in de groeiambities van ons bedrijf. De nieuwe kantooromgeving biedt de juiste faciliteiten voor een goede worklife balance en het welzijn van onze werknemers. Naast de bereikbaarheid zijn het gezonde campusrestaurant en de O-Sporty fitness extra troeven. Als HR-specialisten beseffen wij als geen ander hoe sterk deze troeven onze boeiende en uitdagende werkomgeving vervolledigen.   

 

Bright Potentials groeit verder en zoekt nieuwe collega's

Om onze ambities waar te maken zijn we nog op zoek naar een recruiter en een HR-Partner. Op vandaag telt ons team 12 medewerkers die enthousiasme, dynamiek en ervaring combineren. Eén voor één gepassioneerd door hun job. Bij Bright Potentials staat de ontwikkeling en het potentieel van de collega's (The Potentials) steeds voorop.

Word jij onze nieuwe collega? Neem een kijkje op onze website of mail naar virginie@brightpotentials.be.

Solliciteer bij Bright Potentials >

Deel via