Apero time en maaltijd Djar van Bright Potentials

Op maandag 20 september werd het startschot gegeven van de nationale Week van het Werkgeluk. Een top-initiatief van Tryangle waar Bright Potentials met heel wat plezier aan meedoet!
Waarom? Omdat werkgeluk een heel belangrijke waarde is op de werkvloer én omdat we echt geloven dat gelukkige medewerkers beter presteren. Ze zijn ook creatiever, efficiënter en in staat om grote inspanningen te leveren.

Met enkele collega’s hebben we deze week nét dat tikkeltje aangenamer gemaakt voor iedereen. Hieronder alvast een glimp van onze initiatieven.

 

Een geluksbrenger

We zijn deze week van het werkgeluk letterlijk gestart met een extra portie geluk. Ieder van ons kon op maandagochtend een persoonlijke geluksbrenger op zijn bureau terugvinden. Een klavertjevier: het veelzijdig symbool voor succes en geluk in het leven. Heel zeldzaam, dus we wilden met dit kleine gebaar laten weten dat ieder van ons alle gelukt verdient

Geluksbrenger op bureau tijdens week van het werkgeluk

Samen lunchen geeft altijd plezier

Bij Bright Potentials is het al keer op keer bewezen dat we samen altijd meer plezier beleven. Een gezonde en gezamenlijke lunch was dus de perfectie combinatie voor een lunch vol geluk!
Even de pauzeknop induwen gedurende de dag en je gedachten verzetten, het is al meerdere keren wetenschappelijk bewezen dat het de productiviteit en efficiëntie bevordert. Dat is ons alvast gelukt.

Ben jij op zoek naar meer werkgeluk? Solliciteer dan op één van onze interne vacatures bij Bright Potentials.

 

Apérotime tijdens de week van het werkgeluk

Wie wordt er nu niet gelukkig van een lekker hapje en een drankje? Met z’n allen hebben we donderdag net ietsje vroeger de boeken neergelegd om een gezellige apéro aan te vatten. Een extra verrassing kwam nog op de proppen toen we onze nieuwe gadgets in primeur te zien kregen: de Bright Potentials-petjes! Heerlijke avond!

Visualisatie van het grote werkgeluk bord

Het grote werkgeluk-bord

We staan er soms niet genoeg bij stil, die kleine momenten gedurende de dag waar we gelukkig van worden. Met het initiatief: het grote werkgeluk-bord, wilden we de aandacht daarop vestigen. We gaven iedereen de opdracht om zijn ‘kleine gelukskes’ van de dag op een groot bord te noteren. Al snel merkten we dat het bord stilaan vol kwam te staan. Een kandidaat geeft je een compliment, de lekkere kop koffie, een snoepje aangeboden door je collega… Je wordt er spontaan gelukkig van.

Ben jij op zoek naar meer werkgeluk? Solliciteer dan op één van onze interne vacatures bij Bright Potentials.

 

Een mooie afsluiter van de week van het werkgeluk

Als laatste initiatief wilden we iedereen met een goed gevoel het weekend insturen. Een complimentje kwam dan ook goed van pas. Elke collega kreeg een persoonlijke boodschap in zijn mailbox. Het tofste mailtje van de week.

Ulrike Deketele wordt Senior Talent Coach bij Bright Potentials

Een nieuwe Senior Talent Coach

Last but not least hadden we tijdens de Week van het Werkgeluk ook nog een geslaagd seniortraject te vieren. Collega Ulrike heeft een mooi Business Plan gepresenteerd, waar ze sowieso zelf ook trots op is. Met plezier zetten we haar dan ook eens extra in de bloemetjes.

Ben jij op zoek naar meer werkgeluk? Solliciteer dan op één van onze interne vacatures bij Bright Potentials.

Deel via