Interviews

Intermat | Het menselijk kapitaal in een onderneming is van groot belang

Intermat specialiseert zich in het verkopen en verhuren van bouwmateriaal. Met 5 vestigingen verspreid over Vlaanderen en dankzij de meer dan 25 jaar ervaring in de bouwwereld helpen ze klanten steeds om de correcte keuze te maken. We spraken met Tom Verhulst, CEO en eigenaar van Intermat, over zijn ervaring met Bright Potentials.
Lees meer
Op de werkvloer
Interviews

Crelan Nieuwmoer: waar mensen het allerbelangrijkste zijn

Onlangs gingen we in gesprek met Chris Tirions. Ondertussen heeft hij zijn zaak volledig uitgebouwd tot een mooi kantoor met verschillende medewerkers. Aangezien het lokale kantoor blijft groeien, was Chris op zoek naar nieuw talent voor 2022. Hij vertelt nu hoe de samenwerking met Bright Potentials verliep. Maak kennis met Crelan Nieuwmoer.
Lees meer
Op de werkvloer
Interviews

Interview: een job in hr met Madina Ozdoeva

Bij Bright Potentials zetten we in op een persoonlijke aanpak en een goede, structurele opvolging. Zo ging onze Junior Talent Coach Sarah Bruteyn in gesprek met Madina Ozdoeva die sinds begin november 2021 werkt als HR Officer bij Beliving.
Lees meer
Op de werkvloer
Interviews

Kandidaat in de kijker: 6 vragen aan Hellen Van Praet

Omdat we bij Bright Potentials echt mikken op langetermijnrelaties, vinden we een structurele opvolging heel belangrijk. Zo ging ik begin november langs bij een van onze vaste partners, BNP Paribas Fortis in Waasmunster, waar Hellen Van Praet begin mei 2021 haar nieuwe uitdaging als Specialist Woonkredieten vond.
Lees meer