Varia

Hoe maak je het verschil met jouw employee journey?

Een goede employee journey zorgt voor meer omzet, minder verloop en minder verzuim. In dit artikel lichten we toe wat een employee journey specifiek is, hoe je deze kan uitwerken in jouw organisatie en hoe je als hierin het verschil kan maken.
Lees meer
Op de werkvloer
Varia

Uitstelgedrag: pak het meteen aan

Iets uitstellen is van alle tijden, maar is de laatste jaren door verschillende factoren zoals meer stress of meer afleiding door sociale media nog steeds aanwezig in ons leven. Wat is de oorzaak eigenlijk van ons uitstelgedrag en hoe gaat ik er het beste mee om? Enkele tips lees je hieronder.
Lees meer
Varia

In 4 stappen naar een praktisch HR-beleid

Alles start bij een HR-beleid dat de verbindende factor is tussen mensen en organisatiedoelstellingen. Maar hoe start je met een praktisch HR-beleid? We helpen jou op weg via 4 eenvoudige stappen.
Lees meer
Op de werkvloer
Varia

Hoe zet je in op interne mobiliteit in jouw organisatie?

Inzetten op interne mobiliteit kan de sleutel bieden om de huidige medewerkers gemotiveerd te houden en ze niet te verliezen aan de concurrentie. In deze blogpost leggen we uit waarom inzetten op interne jobrotatie belangrijk is en hoe je als organisatie hiermee van start kan gaan.
Lees meer
Varia

Hoe zag de week van het werkgeluk eruit bij Bright Potentials?

Op maandag 20 september werd het startschot gegeven van de nationale Week van het Werkgeluk. Een top-initiatief van Tryangle waar Bright Potentials met heel wat plezier aan meedoet! Met enkele collega’s hebben we deze week nét dat tikkeltje aangenamer gemaakt voor iedereen. Hieronder alvast een glimp van onze initiatieven.
Lees meer
Varia

Maak kennis met onze nieuwe Potential: Charlotte Borra

Sinds kort is onze divisie Bank & Verzekeringen een Potential rijker. Charlotte Borra versterkt ons team sinds enkele weken zodat wij nog meer kandidaten verder kunnen helpen richting een job binnen Bank & Verzekeringen. Maak kennis met Charlotte.
Lees meer
Varia

Afgestudeerd: wat moet je nu doen? 4 antwoorden

Met jouw welverdiend diploma op zak ga je op zoek naar een eerste professionele uitdaging. Om in orde te zijn met je nieuw statuut als werkzoekende is het echter belangrijk om eerst een aantal administratieve zaken in orde te brengen.
Lees meer
Carrière
Op de werkvloer
Varia

Ontslag? Neem voldoende tijd om het te verwerken

Werk maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven en daarom mag je de impact van ontslag niet verwaarlozen. HR-experts vergelijken het verlies van een job dikwijls met verlies van een dierbare, waardoor je ook bij ontslag door een rouwproces heen moet. Bright Potentials wil je inzicht geven in dit proces, maar is er ook om je terug klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging.
Lees meer