Jouw medewerkers zijn de grootste investering van je onderneming. Tijd en middelen worden ter beschikking gesteld en vaak zonder het gewenste effect. Maar waar liggen de valkuilen? Van rekrutering, verloning tot individuele groei, HR is heel ruim. Dus waar prioriteit aan geven? De HR-Scan geeft je alle inzichten nodig om efficiënt aan de slag te gaan en de performantie van jou team en medewerker te vergroten.

Vraag jouw HR-Scan aan >

Kom meer te weten

Wist je dat 53 % van de ondernemingen instroom verliest aan kandidaten? Of dat 34% van de bedrijven onvoldoende scoort op reputatie?

Met onze HR-Scan kun je jouw prestaties vergelijken met dat van andere bedrijven via onze benchmark uit 2021.

Vraag jouw HR-Scan aan >

Voorbeeld van HR-Scan benchmark

Waarom jouw HR aanpak meten?

Met de HR-Scan laten we de blinde vlekken in jouw onderneming verdwijnen. Hoe meer je weet over jouw medewerkers hoe eenvoudiger het is om ze te motiveren en weet je beter hoe je jouw medewerkers kunt helpen om hun doelen te bereiken.

  • Een basis om de juiste tools te implementeren ter versterking van jouw organisatie
  • Inzicht in de pijnpunten van jouw organisatie
  • Een rapportering waar je strategischetactische en operationele beslissingen kunt aan koppelen
  • Een instrument om de evolutie op te volgen en jouw aanpak bij te sturen

Vraag jouw HR-Scan aan >

Hoe gaan we te werk?

 

1. Jouw behoeftes in kaart

Tijdens het dieptegesprek brengen we je bedrijfsdoelen in kaart en onderzoeken we waar je organisatie voor staat. We bevragen de huidige HR-aanpak en waar je naartoe wil.

 

2. Input van jouw werknemers

Een uitgebreide en diepgaande online vragenlijst wordt verstuurd naar alle medewerkers. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten en verloopt volledig anoniem. Zo krijgen we een correct beeld van jouw organisatie.

 

3. Analyse van de resultaten

Wij gaan aan de slag met de resultaten en toetsen het huidige HR-beleid af met de bevindingen van de werknemers. We gaan op zoek naar sterktes en valkuilen, overeenkomsten en formuleren onze bevindingen.

 

4. Adviesrapport

Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport, dat ook steeds mondeling wordt toegelicht. Zo krijg je de kans om eventuele vragen, bezorgdheden of onduidelijkheden meteen aan ons voor te leggen. We streven daarbij steeds naar optimalisatie van jouw HR-strategie en aanpak door het formuleren van een gericht en onderbouwd advies met duidelijke prioriteiten.

Vraag jouw HR-Scan aan >

Laat jouw potentieel niet onbenut

Wij delen onze HR kennis om jouw organisatie te laten groeien.