Foto van het O Forty Business & Meeting Center

Groot nieuws want wij gaan verhuizen! Om onze groeiambities passend te omkaderen keken wij uit naar een nieuwe locatie. Met trots kunnen wij aankondigen dat de nagelnieuwe research en businesscampus O-Forty te Oostkamp onze nieuwe uitvalsbasis wordt.

 

Focus op de toekomst

De verhuis van de organisatie kadert in de strategie voor de toekomst. De nieuwe kantooromgeving biedt de juiste faciliteiten voor een goede worklife balance en het welzijn van de medewerkers. Naast een uitstekende bereikbaarheid is er de mogelijkheid om over de middag (gezond) te eten in het campusrestaurant. Daarnaast hebben de sportieve Potentials de mogelijkheid om te gaan fitnessen of te padellen in het bedrijvencomplex.

Solliciteer bij Bright Potentials >

 

Duurzaamheid voorop

Bright Potentials gaat voor meer duurzaamheid doordat het gebouw vele innovaties heeft op zowel ecologisch als technologisch vlak. Het kantoorgebouw is bijna-energieneutraal (BEN) en uitgerust met een hypermodern immotica-systeem. Door het moderne karakter van het gebouw bevat de kantooromgeving heel wat natuurlijk licht wat het welzijn en de prestaties van de medewerkers alleen maar ten goede komt. Kortom genoeg om naar uit te kijken.

 

Ga zelf aan de slag bij Bright Potentials

Op vandaag telt ons team 12 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun job. Er heerst een sterke "practice what you preach" mentaliteit en dus wordt de ontwikkeling en het potentieel van 'The Potentials' steeds voorop geplaatst. Flexibiliteit en een groot groepsgevoel staan centraal en zorgen ervoor dat geen enkele dag op kantoor er hetzelfde uitziet.

Momenteel is Bright Potentials nog op zoek naar een extra recruiter en een HR-Expert. Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer bij Bright Potentials >

Deel via