Sarah Bruteyn van Bright Potentials

Sinds kort hebben we een nieuwe collega die wat extra zon op kantoor brengt. Sarah studeerde afgelopen zomer af als master bedrijfspsychologie & personeelsbeleid en begon op 23 augustus vol energie aan haar eerste job als Talent Coach op onze HR-divisie. Tijd om enkele vragen op haar af te vuren.

 

Waarom solliciteerde je voor een job als talent coach/recruiter?

Op de schoolbanken, tijdens mijn studies psychologie, kwam ik er al snel achter dat human resources mijn passie wel is. Human resources blijft natuurlijk een ruim begrip, maar dankzij mijn stage kreeg ik hier een duidelijker beeld van. Daar merkte ik al snel dat rekrutering mij goed ligt en dat ik het fijn vind om kandidaten te interviewen. Het gevoel een meerwaarde te kunnen betekenen in iemand zijn loopbaan geeft me bovendien heel wat voldoening. De keuze was dus gemaakt.

Word zelf recruiter bij ons >

 

Heel wat bedrijven zijn op zoek naar recruiters. Wat zorgde ervoor dat je voor Bright Potentials koos?

Enerzijds omwille van de jobinhoud. Ik ervaarde dat Bright Potentials verder gaat dan puur rekrutering & selectie, maar ook zorgt voor een grondige opvolging en meedenkt met kandidaten. Dat coachende en persoonlijke aspect is echt fijn.

Anderzijds merkte ik ook dat de collega’s bij Bright Potentials samen naar een doel streven. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de collectieve doelstellingen, er heerst een goede teamsfeer en de zaakvoerders zijn ook zeer benaderbaar. Dat teamgevoel vind ik belangrijk en vind ik bijvoorbeeld ook terug in mijn hobby, volleybal.

 

De eerste dagen zijn intussen achter de rug, hoe heb je die ervaren?

Goed! Ik voelde me meteen welkom dankzij het ontbijt en een mailbox vol met leuke en originele welkomstberichten van mijn nieuwe collega’s op mijn eerste dag. Mijn komst werd bovendien goed voorbereid. Zo kreeg ik een opleidingsmap, heel wat opleidingsmomenten en voldoende uitleg van verschillende collega’s. Dit zorgt ervoor dat ik me al snel op mijn gemak voel en weet dat ik bij elk van de collega’s met al mijn vragen terecht kan. Bovendien leer ik voortdurend bij. Kortom, een positief gevoel!

Word zelf recruiter bij ons >

 

Wat typeert een echte Potential volgens jou?

Hulpvaardigheid, dat sowieso! Daarnaast gaat iedereen hier ook doelgericht te werk. Ook empathie speelt een belangrijke rol bij de Potentials en er heerst een ontspannen sfeer. Tot slot geloof ik dat de collega’s hier ook allemaal doorzetters zijn en zich flexibel opstellen.

Mooie complimenten meteen voor het team. Dankjewel & heel veel succes toegewenst, Sarah!

 

Ga zelf aan de slag bij Bright Potentials

Ben jij ervan overtuigd dat je ook het Potentials-DNA bezit? Op vandaag telt ons team 12 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun job. Er heerst een sterke "practice what you preach" mentaliteit en dus wordt de ontwikkeling en het potentieel van 'The Potentials' steeds voorop geplaatst. Flexibiliteit en een groot groepsgevoel staan centraal en zorgen ervoor dat geen enkele dag op kantoor er hetzelfde uitziet en wie weet ontmoet je Sarah dan binnenkort in levenden lijve.

Momenteel is Bright Potentials nog op zoek naar een extra recruiter en een HR-Expert. Word jij onze nieuwe collega?

Word zelf recruiter bij ons >

Deel via