Blog
Varia

Hoe maak je het verschil met jouw employee journey?

Een goede employee journey zorgt voor meer omzet, minder verloop en minder verzuim. In dit artikel lichten we toe wat een employee journey specifiek is, hoe je deze kan uitwerken in jouw organisatie en hoe je als hierin het verschil kan maken.
Lees meer
Blog
Op de werkvloer
Varia

Hoe zet je in op interne mobiliteit in jouw organisatie?

Inzetten op interne mobiliteit kan de sleutel bieden om de huidige medewerkers gemotiveerd te houden en ze niet te verliezen aan de concurrentie. In deze blogpost leggen we uit waarom inzetten op interne jobrotatie belangrijk is en hoe je als organisatie hiermee van start kan gaan.
Lees meer
Blog
Carrière

Een job als HR Partner: wat kun je verwachten?

Weet jij wat een HR Partner is? We zitten rond de tafel met Jasmien Ingelaere, HR Partner bij Bright Potentials. Ze is intussen 4 jaar aan de slag in het bedrijf en kan ons dus als de beste een blik in het dagdagelijkse leven van een HR Partner gunnen.
Lees meer
Blog
Op de werkvloer

Maak kennis met onze nieuwste Potential: Sarah

Sinds kort hebben we een nieuwe collega die wat extra zon op kantoor brengt. Sarah studeerde afgelopen zomer af als master bedrijfspsychologie & personeelsbeleid en begon op 23 augustus vol energie aan haar eerste job als Talent Coach op onze HR-divisie. Tijd om enkele vragen op haar af te vuren.
Lees meer
Blog
Varia

Hoe zag de week van het werkgeluk eruit bij Bright Potentials?

Op maandag 20 september werd het startschot gegeven van de nationale Week van het Werkgeluk. Een top-initiatief van Tryangle waar Bright Potentials met heel wat plezier aan meedoet! Met enkele collega’s hebben we deze week nét dat tikkeltje aangenamer gemaakt voor iedereen. Hieronder alvast een glimp van onze initiatieven.
Lees meer