Over Bright Potentials

Bright Potentials is een HR-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy dat gaat voor het maximaal benutten van het potentieel van mens & organisatie. 

Onze opdracht en missie bestaat erin om elke dag klaar te staan voor zowel kandidaten als bedrijven door continu onze kennis ter beschikking te stellen en te delen. Bright Potentials onderscheidt zich in verschillende expertises: selectie, rekrutering, performance management en verloning, employer branding, strategie & HR management.

 

Persoonlijke begeleiding voor kandidaten & werknemers

Kandidaten begeleiden wij in het volledige traject van sollicitatie tot aanwerving en verder ook bij de integratie. De Bright Potentials Talent Coaches bieden verregaande ondersteuning  in solliciteren en in het vinden van de juiste bedrijfscultuur die perfect bij hun ambities, hun persoonlijkheid en capaciteiten aansluit.

Ga voor jouw ideale job >

 

360-graden HR ondersteuning voor werkgevers

Bedrijven bieden we de maximale ondersteuning op vlak van strategie: we delen onze expertise in het aanwerven van de juiste mensen . We tonen hoe je ze begrijpt, betrekt, en aan je organisatie bindt. Door de verwachtingen van zowel het bedrijf als de kandidaat te combineren kan Bright Potentials die extra mile gaan die het verschil maakt ! Bright Potentials brengt het latent aanwezige potentieel naar buiten!

 

Onze waarden

FOCUS: bij Bright Potentials zijn we doelgericht en nemen de zaken telkens in handen. 

GOESTING: de diepgewortelde passie voor ons vak drijft ons elke dag om met er met volle goesting voor te gaan.

SAMEN: schouder aan schouder gaan we elke uitdaging aan. Als team van medewerkers, maar ook met onze partners en klanten.

VOORUIT: we zetten de standaarden en leggen de lat steeds hoger. We hebben de durf om ons verder te blijven ontwikkelen en gaan telkens weer vooruit.

Zin om ons team te versterken?

 

Ontdek onze vacatures en kijk hoe jij ons team kan versterken. Zijn er momenteel geen vacatures? Geen nood, laat ons weten hoe jouw ideale job er zou uitzien en dan kijken we of we jou in ons verhaal kunnen doen passen!

 

Bekijk onze vacatures >

to do solliciteren