Over Bright Potentials

Bright Potentials is een HR-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy dat gaat voor het maximaal benutten van het potentieel van mens & organisatie. 

Onze opdracht en missie bestaat erin om elke dag klaar te staan voor zowel kandidaten als bedrijven door continu onze kennis ter beschikking te stellen en te delen. Bright Potentials onderscheidt zich in verschillende expertises: selectie, rekrutering, performance management en verloning, employer branding, strategie & HR management.

 

A-Z begeleiding voor kandidaten & werknemers

Kandidaten begeleiden wij in het volledige traject van sollicitatie tot aanwerving en verder ook bij de integratie. De Bright Potentials Talent Coaches bieden verregaande ondersteuning  in solliciteren en in het vinden van de juiste bedrijfscultuur die perfect bij hun ambities, hun persoonlijkheid en capaciteiten aansluit.

Ga voor jouw ideale job >

 

360-graden HR ondersteuning voor werkgevers

Bedrijven bieden we de maximale ondersteuning op vlak van strategie: we delen onze expertise in het aanwerven van de juiste mensen . We tonen hoe je ze begrijpt, betrekt, en aan je organisatie bindt. Door de verwachtingen van zowel het bedrijf als de kandidaat te combineren kan Bright Potentials die extra mile gaan die het verschil maakt ! Bright Potentials brengt het latent aanwezige potentieel naar buiten!

 

Onze waarden

FOCUS: bij Bright Potentials zijn we doelgericht en nemen de zaken telkens in handen. 

GOESTING: de diepgewortelde passie voor ons vak drijft ons elke dag om met er met volle goesting voor te gaan.

SAMEN: schouder aan schouder gaan we elke uitdaging aan. Als team van medewerkers, maar ook met onze partners en klanten.

VOORUIT: we zetten de standaarden en leggen de lat steeds hoger. We hebben de durf om ons verder te blijven ontwikkelen en gaan telkens weer vooruit.

Meet 'The Potentials'

Anne-Sophie Bossuyt van Bright Potentials
Anne-Sophie Bossuyt

Powerlady & HR-Partner

Bezige bij en powerlady. Had een dag meer dan 24 uur, dan waren het er nog te weinig voor Anne-Sophie. Als een communicatief en gedreven HR-fanaat gaat ze elke uitdaging doelgericht aan. Met flexibiliteit en een duidelijke visie voor elk specifiek bedrijf.

anne-sophie@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Ann Fossé van Bright Potentials
Ann Fossé

Powerlady & HR-Partner

Sfeermaker, luisterend oor en powerlady. Ann combineert ludieke uitspraken met een oprechte zorgzaamheid, voor collega’s en voor klanten. Ze doorgrondt de mens achter de job en deelt haar jarenlange ervaring en expertise. Om samen sterker te worden en maximaal resultaat te halen.

ann@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Bavo Criel van Bright Potentials
Bavo Criel

Marketing & Employer Branding Expert

Het omzetten van data in concrete actiepunten voor bedrijfsmarketing geeft Bavo telkens energie. Daarnaast helpt hij bedrijven een doeltreffende employer branding strategie ontwikkelen. En daarmee ook een aangename plek om te werken.

bavo@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Charlotte Borra van Bright Potentials
Charlotte Borra

Trainee Talent Coach Bank, Verzekeringen & Finance

Charlotte kennen we als iemand met de nodige dosis doorzettingsvermogen en spontaniteit. Sociaal contact vormt voor haar de rode draad in het dagelijkse leven. Met haar kennis en brede glimlach weet ze zowel de kandidaat als de klant te ondersteunen in hun noden.

charlotte@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Emma Debie van Bright Potentials
Emma Debie

Senior Talent Coach Bank, Verzekeringen & Finance

Emma is een goedlachse adviseur met een hart voor Talent Management. Gekend voor haar luisterend oor, een goede babbel en als de collega 'met een hoek af'!

emma@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Fauve-Sinnaeve-Osselaer van Bright Potentials
Fauve Sinnaeve-Osselaer

Junior Talent Coach Marketing & Sales

Onze bezige bij zowel op als naast het werk. De kracht van Fauve zit in het luisteren en het adviseren van haar kandidaten. Door haar gedrevenheid weet ze precies wat iemand wil en gaat ze telkens voor die extra (s)mile.

fauve@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Jasmien Ingelaere van Bright Potentials
Jasmien Ingelaere

Senior HR-Partner

Het grootste werkgeluk van Jasmien? Een tevreden klant. Als HR Partner creëert ze een werkvloer waar zowel werkgever als werknemer zich goed voelt. Met grote en kleine acties die de organisatie versterken en verrijken.

jasmien@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Karolien Denoo van Bright Potentials
Karolien Denoo

Senior HR-Partner

Karolien zet haar beste beentje voor, tijdens de Ladiesnight op de dansvloer en als HR-Partner bij Bright Potentials. Ze is een echte people-lover. Klanten zien groeien in hun ondernemerschap door gedeelde kennis, dat geeft Karolien de grootste voldoening.

Connecteer via LinkedIn

Laura Clarysse van Bright Potentials
Laura Clarysse

Senior Business Coach Bank, Verzekeringen & Finance

Empathie, aandacht en precisie zijn enkele superlatieven die Laura toebehoren. Zowel klant als kandidaat erkennen haar fantastisch werk waardoor haar immer stralende glimlach nooit ver weg is.

laura@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Sarah Bruteyn van Bright Potentials
Sarah Bruteyn

Junior Talent Coach HR & Legal

Als echte levensgenieter bekijkt Sarah telkens alles door een roze bril. Haar sterke interesse in HR maakt dat ze elke dag enthousiast en gedreven te werk gaat en zo het beste voor haar kandidaten weet na te streven. Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR & Legal, weet dan dat je bij Sarah in goede handen bent!

sarah.bruteyn@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

 

Sarah Samyn van Bright Potentials
Sarah Samyn

Senior Talent Coach Bank, Verzekeringen & Finance

Rustig, constructief, eerlijk en steeds met een vleugje humor: ingrediënten die steevast tot Sarah’s manier van communiceren behoren. Met daarbovenop een flinke portie empathie streeft ze steevast naar een langetermijnrelatie met haar netwerk.

sarah@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Virginie Labaere van Bright Potentials
Virginie Labaere

Powerlady & HR-Partner

Als een volleerde ondernemerscupido en powerlady zoekt Virginie naar de perfect match. Tussen werkgever en werknemer en met een passie voor HR en 20 jaar expertise in rekrutering. Een solide basis voor een partnerschap op lange termijn.

virginie@brightpotentials.be

Connecteer via LinkedIn

Zin om ons team te versterken?

 

Ontdek onze vacatures en kijk hoe jij ons team kan versterken. Zijn er momenteel geen vacatures? Geen nood, laat ons weten hoe jouw ideale job er zou uitzien en dan kijken we of we jou in ons verhaal kunnen doen passen!

 

Bekijk onze vacatures >

Collega's van Bright Potentials, Fauve Sinnaeve-Osselaer, Jasmien Ingelaere, Sarah Samyn en Charlotte Borra