Adres

O-Forty Business Center Gebouw C

Kapellestraat 142, 0101

8020 Oostkamp

 

Met de auto

Komende van Gent op de E40 neem je afslag 9 richting Oostkamp. Sla rechts af en rijd door tot aan de rotonde. Rijd door op de rotonde zodat je terug in dezelfde straat terechtkomt. Ga nu door tot je aan nummer 142 komt en sla rechts af. Hier kan je de ondergrondse parking oprijden en een parkeerplaats zoeken voor je auto. De parkeerplaatsen van Bright Potentials bevinden zich aan de kant van gebouw C. De plaatsen zijn gemarkeerd met een Bright Potentials sticker.

Komende van de kust neem de E40 en sla af bij afslag 9 Oostkamp. Sla rechts af en rijd door tot je een rotonde tegenkomt. Rijd door op de rotonde zodat je terug in dezelfde straat terechtkomt. Ga nu door tot je aan nummer 142 komt en sla rechts af. Hier kan je de ondergrondse parking oprijden en een parkeerplaats zoeken voor je auto. De parkeerplaatsen van Bright Potentials bevinden zich aan de kant van gebouw C. De plaatsen zijn gemarkeerd met een Bright Potentials sticker.

 

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor ligt 1,8 km van het station van Oostkamp meer info via nmbs.be. Kom je liever met de bus bekijk dan de praktische informatie via de routeplanner van De Lijn.